Het bestuur van VGFI

Het bestuur bestaat uit minimaal twee (gecertificeerde) leden van de vereniging,
alsmede een onafhankelijk voorzitter.

Het huidige bestuur

Coen Verhoeven (voorzitter)

Coen Verhoeven (1958) is in 1982 afgestudeerd aan de THW in Deventer (de tegenwoordige FM opleiding). Daarna heeft hij vier jaren gewerkt in het Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen, eerst in de voeding, later in de schoonmaak, beveiliging, receptie en telefooncentrale. Daarna was hij circa 1½ jaar werkzaam bij een schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht. In 1988 begon hij bij de AMRO, later ABN AMRO Bank, op het hoofdkantoor in Amsterdam, als Hoofd Algemene Gevo Zaken. Daar heeft hij diverse facilitaire projecten uitgevoerd of begeleid. Vanaf 1990 is hij gestart met Verhoeven & Partners Adviesbureau. Samen met Marie Louise Vijn hebben ze dit uitgebouwd tot een gerenommeerd adviesbureau, dat ze in 2007 hebben verkocht. Na een pauze van een paar jaar, was hij een aantal jaren werkzaam als interim manager, totdat corona uitbrak. Momenteel is hij alleen nog actief als examinator voor de Proeve van Bekwaamheid (certificering) en als Voorzitter van de VGFI.

Tirza Dingelstad

Tirza is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht voor haar master Marketing Finance. Tijdens haar studie werkte zij mee in het Facilitair Adviesbureau CSG van haar ouders. Haar stage liep zij bij ISS in Buenos Aires (Argentinië) en haar afstudeeronderzoek heeft zij bij diverse schoonmaakbedrijven uitgevoerd. Na haar studie is zij gaan werken bij Asito, in eerste instantie als trainee Business Development en vervolgens doorgegroeid tot Marketing Manager. In 2014 is zij het familiebedrijf ingestapt en heeft zij 8 jaar zij aan zij met haar vader Wim Dingelstad directie gevoerd. Maar was zij bovenal meewerkend in de operatie als adviseur. Sinds juni 2022 is Tirza algemeen directeur Kaleidon (holdingmaatschappij waar 7 faclitaire organisaties onder vallen: Bureau van der Meijden, CSG, Factos, Facilution, Kaleidon Contractbeheer en Kwaliteitszorg, SVS en UL-Team). Hiernaast is Tirza sinds november 2014 jurylid voor de schoonmaker van het jaar verkiezing.

Marieke Weerts

Marieke heeft de opleiding horecaondernemer/-manager afgerond aan de middelbare hotelschool in Tilburg en daarna in 2004 de opleiding commerciële economie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens en voor haar studie heeft ze gewerkt in diverse horeca in met name Amsterdam, waaronder hotels, brasserie en café. In 2006 is Marieke gestart als adviseur bij HTC Advies en heeft zij in 2010 de overstap gemaakt naar zusterorganisatie Atir om zich verder facilitair breder te verdiepen en in het bijzonder op het thema schoonmaak. Sinds 2019 is ze ook managing partner van de organisatie. Per september 2023 is Marieke ook lid van de codekamer schoonmaak en vertegenwoordigd zij de intermediairs mede namens de VGFI.